TRENERI PLIVAČKOG KLUBA I ŠKOLE PLIVANJA SWIM WAY

trener-skole-plivanja
Trener škole plivanja
Đorđe Jovanić

14 godina iskustva u radu sa decom

trener-skole-plivanja-za-decu
Trener Škole Plivanja
Jelena Nikolić

10 godina iskustva u radu sa decom

trener-skole-plivanja-swim-way-beograd
Trener Škole Plivanja
Prof.Dušan Milić

12 godina iskustva u radu sa decom


Plivanje je izvanredan sport za decu


Već je rečeno da program po kome radi škola plivanja plivačkog kluba Swim Way predstavlja plod iskustva stručnjaka u dečijem sportu koji godinama svakodnevno radi sa decom uzrasta od 4 do 16 godina. Takođe, glavni treneri škole plivanja su profesori fizičkog vaspitanja i sportski treneri sa preko 10 godina iskustva u radu sa decom. U radu sa decom najmlađeg uzrasta i početnicima je potreban trener (instruktor) koji je u velikoj meri ovladao tehnikama, metodama i sredstvima obučavanja, i koji je u svakom trenutku prijateljski raspoložen. Kada se govori o kriterijumima i standardima u obuci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta, treba napomenuti da je pored prijateljskog okruženja, ograničene i bezbedne površine za obuku, bistre i čiste vode, takođe potrebna i topla voda (idealna temperatura je 28-30 stepeni celzijusovih). Strah je jedan od pratećih efekata obuke plivanja, zbog čega se mora raditi na njegovom otklanjanju od prvih časova. Trener ima zadatak da napravi prijatnu atmosferu na času, punu podrške, prožetu humorom, i jednostavno obučavanje plivanja treba shvatiti kao "zabavu" kojom se stiže do cilja.

Termine i cene škole plivanja Swim Way možete videti na Početnoj stranici u sekciji "LOKACIJE" klikom na bazen koji Vas zanima.

plivacki-klub-beograd

DOBRODOŠLI U SWIM WAY

Zakažite besplatan probni trening

Plivački klub i škola plivanja Swim Way vrši upis novih članova tokom cele godine. Svi zainteresovani su dobrodošli. Naši treneri će uraditi testiranje i odrediti nivo znanja plivanja svakog novog polaznika. Pozovite nas već danas i zakažite beplatan probni čas.

UPIŠI SE


fun

600

polaznika
fun

7

lokacija
fun

20

treneraAdresa

Cara Dušana 42
Beograd, Srbija

TELEFON

065 214 1610

email

milos@skolaplivanja.rs
becanovicm@yahoo.com