Wellness i spa centar Slodes - Bazen za decu i odrasle


Bazen wellness i spa centra Slodes postoji više od 10 godina i nalazi se na teritoriji opštine Rakovica u Ulici Borska broj 92f, na potezu između Košutnjaka i Banjice, u blizini Kanarevog brda i Miljakovca. Do Sportskog centra Slodes lako možete stići svojim automobilom ili gradskim prevozom (autobuske linije 42, 47, 48, 50, 59, 94..). Sportski centar raspolaže velikim parkingom koji je besplatan za korisnike centra. Voda u bazenu se redovno kontroliše, dok je temperatura vode 29-30 stepeni C a temperatura vazduha 32 stepena C.

Škola plivanja u wellness centru Slodes je organizovana radnim danima i vikendom. Škola plivanja broji preko 250 polaznika i namenjena je deci uzrasta od 4 do 12 godina. Polaznici su na svakom času podeljeni po grupama: neplivači, poluplivači i plivači.To je naročito pogodno za porodice sa dvoje i više dece različitog uzrasta, gde svi mogu dolaziti u istom terminu (npr. dete 5 godina neplivač i dete 9 ili 10 godina plivač dolaze u isti termin ali budu u različitim grupama). Škola plivanja Swim Way Slodes održava se svakog dana od 16 do 20h. Mesečna članarina za jedno dete je 5.000 rsd. dok je za drugo dete iz iste porodice obezbeđen popust. Sve informacije o slobodnim mestima, upisu, i zakazivanju besplatnog probnog časa možete dobiti na broj telefona 060/490 9690 trener Đorđe, koordinator škole plivanja Swim Way Slodes. DOBRODOŠLI!!!

Ostale lokacije i cene mesečne članarine škole plivanja Swim Way možete videti i na sajtu SKOLAPLIVANJA.RS

skola-plivanja-obuka-neplivaca-za-decu-swim-way-beograd

U wellnes i spa centru Slodes možete dobiti usluge kao što su razne vrste masaže, depilacije, manikira, fizikalne terapije i drugo. Tu su i sauna i parno kupatilo, koje u kombinaciji sa bazenom predstavlja pravi užitak i relaksaciju od stresne i ubrzane svakodnevnice. U wellness centru Slodes Vas očekuje ljubazno osoblje i veoma povoljne cene usluga. Budite slobodni pozovite i zakažite Vaš termin. Sve informacije možete dobiti na broj telefona 011/3581 777. DOBRODOŠLI!!!


skola-plivanja-obuka-neplivaca-za-decu-swim-way-beograd

skola-plivanja-obuka-neplivaca-za-decu-swim-way-beograd


bazen-za-decu-slodes

bazen-za-decu-i-odrasle-slodes

bazen-za-decu

bazen-za-decu-slodes-wellness

Termine i cene škole plivanja Swim Way možete videti na Početnoj stranici u sekciji "LOKACIJE" klikom na bazen koji Vas zanima.Adresa

Cara Dušana 42
Beograd, Srbija

TELEFON

065 214 1610

email

milos@skolaplivanja.rs
becanovicm@yahoo.com